Word vriend van de bus

Hoe werkt het?

Stort een bedrag via de link op deze pagina en word vriend van de Oranjebus. Je kunt ervoor kiezen om een jaarlijkse bijdrage te leveren (min. € 10,-) of een eenmalige bijdrage (min. € 5,-). Bij een storting van minimaal € 15,- krijg je een Oranjebus-pin. Deze komen later dit jaar beschikbaar.

Wat krijg je als vriend van de bus?

  • Een Oranjebus incl. muziek die waar mogelijk voorop gaat in de Oranjeparades: heel veel sfeer dus!
  • Je doet mee in de jaarlijkse of eenmalige verloting van een aantal busplekken, bij alle wedstrijden waar de Oranjebus naartoe gaat. Let op: dit is exclusief kaartje.
  • Een Oranjebus-pin bij een minimale storting van € 15,-. Deze komen later dit jaar beschikbaar. Je kunt deze bij de Oranjebus komen ophalen tijdens een wedstrijd van Oranje. We geven per wedstrijd op twitter (@Dutchorangebus) en Facebook (zoek op Oranjefans.nl) aan of we er zijn en waar. Ga je nooit zelf naar Oranje dan sturen we hem voor je op. Vul in ieder geval je NAW-gegevens in.
  • Onze eeuwige dank!

Verder van belang is:

De donaties komen volledig ten gunste van het onderhoud en de reiskosten van de bus.
De bus is een particulier initiatief en het geld komt terecht in een vereniging die opgericht is ter onderhoud van de Oranjebus: de Vereniging Oranjefans.nl – De Bus, gevestigd in Uithoorn, KVK nummer 20115413.
Een donatie houdt niet in dat je recht hebt op een zit/staplaats tijdens een parade. Wel worden er plaatsen verloot onder de donateurs en kun je altijd even een kijkje bij de bus komen nemen.

Maak een Donatie

6 gedachten over “Word vriend van de bus”

  1. Leuk initiatef jongens. Frans en ik hebben ons allebei aangemeld. Alleen ik (Loekie) ben vergeten te vermelden, dat ik natuurlijk jaarlijks meedoe. Oranjegroeten,

    Loekie en Frans

  2. Nou……..Ben en Ik (Tine) hebben ons ook ingeschreven als donateurs. Het heeft even geduurd, maar nu gelukt. Goed initiatief om de bus rijdende te houden. Dat er maar veel supporters lid/donateur mogen worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *